Frølundvej 41, Hammerum, 7400 Herning
+45 2124 9664
info@sport92.dk

Ændring i Squash som følge af de seneste Corona-restriktioner

Ændring i Squash som følge af de seneste Corona-restriktioner

Kære squashspiller,

Så er der både gode og dårlige nyheder til alle squashspillere i Sport 92.

Den bedste først!

Vandskade udbedret:

Den vandskade, som gjorde 4 af vores baner ikke-spilbare, er nu blevet til 4 nye gulve, hvormed der atter er god plads til at spille.

De nye gulve er ubehandlet, massiv bøgeparket og er fantastiske at spille på. 

De er ubehandlet for at sikre det helt rigtige boldopspring og mindske glatheden på banen. 

Ubehandlet betyder dog også at vi skal passe endnu bedre på dem. Jeg skal derfor opfordre alle til at hjælpe os med at påpege, hvis nogen (uforvarent) anvender sko, som afsætter mærker. 

Corona-restriktioner:

De opdaterede Corona-restriktioner har kun begrænset betydning for individuel bookning af en bane. Således kan alle fortsat booke og spille ubegrænset. Dog skal der bæres mundbind, fra indgang i hallen og frem til omklædningsrummet (eller squashhallen, hvis man ikke klæder om) og vice-versa. Der skal altså ikke bæres mundbind i squashhallen, når man er omklædt og/eller dømmer/spiller.

Til gengæld har det negativ betydning for vores klubtræning og klubaften. Til begge disse aktiviteter må der højst deltage 10 personer. 

Det er pt uklart, hvorvidt der må foregå individuel bookning sideløbende med hold-aktiviteter. 

Jeg har spurgt, og indtil jeg hører andet, så regner jeg med, at der godt må foregå både holdaktivitet og individuel aktivitet. Konkret betyder det, at der er booket 3 baner til såvel klubtræningen og klubaftenen om torsdagen. De resterende 3 baner kan bookes individuelt af nogle som ikke deltager i holdaktiviteten.

Tilsvarende for seniortræningen om tirsdagen. Her er også booket 3 baner. De resterende 3 baner kan bookes individuelt af nogle, som ikke deltager i træningen.

Dametræningen fortsætter uændret, men med et max på 10 deltagere pr gang. 

Juniortræningen er ikke påvirket af ovenstående, da unge under 21 år er undtaget fra reduktionen i forsamlingsforbuddet. 

Jeg glæder mig over, at vi selv efter de nye stramninger, stadig kan dyrke verdens bedste sport – og at det fortsat er muligt at gøre det i (mindre) grupper, men hvor man særligt i den sociale del skal være meget påpasselig.

Afslutningsvist vil jeg gerne endnu en gang opfordre til, at man bliver væk ved den mindste mistanke om smitte og til åbenhed, hvis man bliver smittet, så alle kan deltage forsvarligt og på en oplyst baggrund. 

God kamp

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar