Palle Fløes vej 28, Hammerum, 7400 Herning
+45 2124 9664
info@sport92.dk

COVID-19

Her finder du vores opdateringer omkring COVID-19
Som det ser ud nu, så ser planen således ud:

Planen for genåbning af indendørsidrætten sker i følgende tre etaper:

  • Den 21. april åbnes for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år uden krav om coronapas.
    Hvilke sportsgrene, der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag, der skal tages, er endnu ikke klarlagt. Det skal i den kommende tid forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.
  • Den 6. maj åbnes indendørs idræt for voksne over 18 år med coronapas. Her skal der ligeledes forhandles om, hvilke sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages.
  • Den 21. maj åbnes med coronapas de resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, som ikke er åbnet i de forrige faser.

Et coronapas vil i udgangspunktet være digitalt, men kan også være et print, og vil rumme oplysning om:

  • Tidligere påvist smitte med COVID19
  • Negativ PCR-eller lyntest (svaret må max være 72 timer gammelt)
  • Færdigvaccination mod COVID19

Der er en masse praktik, der ikke er på plads, og planen afhænger af, at vi fortsat alle holder afstand, spritter af og passer på hinanden og ikke mindst bliver testet ved de mindste tegn på symptomer, ved samvær med mange uden for normal “bobbel” eller ved smitte-konstatering i nær omgangskreds.

Jeg er næppe den eneste, som glæder sig som et lille barn til at komme i gang igen, og jeg krydser fingre for, at planen holder, og at fitness og squash bliver en del af første bølge.

For god ordens skyld (og fordi jeg har fået henvendelser derom), så skal jeg gentage, at Sport 92 forlænger alle aktive abonnementer med de måneder, hvor vi har været tvunget til at holde lukket.

Med mere end 1000 medlemmer i Sport 92, så er det en større opgave, så jeg håber på forståelse og tålmodighed omkring processen.

På forhåbentlig snarligt gensyn

/Erling

Mundbind:
Vi har fået lavet Sport92 mundbind som nu kan købes. Læs mere om dem her