Palle Fløes vej 28, Hammerum, 7400 Herning
+45 2124 9664
info@sport92.dk

Nyheder indsat i dato orden

2021-01-21 Nytårshilsen fra motion og kultur

Kære medlemmer.
Til alle som har været med i løbet af året 2020.
Det har været et mærkeligt år, både vinter og efterårsprogrammet blev ikke fuldført.
Det har været træls med de mange aflysninger.
Det samme gælder igen i år, vinterprogrammet, som var planlagt til at skulle starte den 11. januar, der er nu foreløbig aflyst indtil midt i februar, det er dog også usikkert derefter.
Vi gi`r ikke op, skulle der blive mulighed for i løbet af vinteren/foråret, at komme i gang, er vi klar og der bliver sendt information til jer.
Håber i alle har det godt.
Vi håber at 2021 snart må vise sig til det bedre.
Mvh.
Motion og Kultur
Anna Søndergaard

DGI sender hele tiden opfordringer ud, de skriver –
Hold gang i kroppen sammen med familien eller hver for sig.
Vi ved godt at fællesskab betyder meget her, kom ud at gå en tur hver dag uanset vejret, er man alene, aftal med en at følges med, ellers er det for nemt at springe over. Det betyder utroligt meget for humøret.
Men det er ikke nok, kroppen skal også røres hver dag i form af sidebøjninger, vridninger, rundsving, balance og halsøvelser m.m. prøv at være lidt opfindsom. Vi må prøve at holde gang i både den fysiske og mentale sundhed.

2020 12-11 Nedlukning af alle aktiviteter

Kære medlemmer. Så skete det desværre igen. Vi fik heller ikke efterårsprogrammet sluttet af. Juleafslutningen på mandag er aflyst. Vi håber at opstarten, efter jul den 11. januar, kan gennemføres. Men i får ny besked i uge 1, så hold øje med jeres mail. Tak til jer, som gjorde det muligt, at gennemføre foredragsrækken her i efteråret med god tilslutning.Vi ønsker jer alle en glædelig jul, vi håber 2021 må blive nemmere, at komme igennem. Pas godt på jer selv. Hermed julehilsen fra Motion og Kultur.

Foredrag efterår 2020

Foreløbig plan for foredrag for medlemmer, der er tilmeldt Efterårssæsonen.
Mandage kl. 15.15 i Kultursalen (ingen kaffe).
Kom i god tid, på grund af registrering, som vi er pålagt.
Vel mødt, medbring håndsprit, og HOLD AFSTAND!

Nu skal der bæres mundbind fra man træder ind på Bibliotekets og Hallens område og ind i Kultursalen, men ikke når man sidder ned.
Vi gør det vi kan med at overholde reglerne, håber I tager ansvar over for hinanden (afstand).
Huske at blive krydset af hver gang.

??. januar 2021 Opstart på 2021. (Hvis coronaen tillader det)

Onsdag 23 september

Orientering til medlemmer der er tilmeldt Efterårssæsonen. Orienteringen i fik i sidste uge holder ikke længere. Vi aflyser opstartsdatoen d. 28. september. Der er foreløbig ingen form for motion, på grund af antal. Vi afholder foredragsdelen (med afstand).for at holde liv i foreningen. Vi starter mandag den 5. oktober kl. 15.15, (ingen kaffe). Kom i god tid, på grund af registrering, som vi er pålagt. Udlevering og gennemgang af efterårsprogrammet, den er lavet før sommerferien med hensyn til foredragene.

Foredraget den 5. oktober. Fhv. Journalist på Skive Folkeblad Ole Tang. Han fortæller sit nyeste om de ”Vestjyske Originaler”.vi har haft ham for et par år siden, det her er så en fortsættelse af historierne.

Vel mødt, medbring håndsprit, og HOLD AFSTAND.

Hold øje med jeres mail der kan jo pludselig igen komme ændringer. Ring endelig hvis i har spørgsmål Mvh. Motion og Kultur Tlf. 97116323.

Generalforsamling Sport 92 og Motion og Kultur.
Anders Sørup 2020 08-14

27 var mødt op til den forsinkede generalforsamling. Ganske flot i det gode vejr. Erling og Anna aflagde beretning som bar præg af at omhandle ting som var sket for lang tid siden. Beretningerne bar også præg af lidt frygt for fremtiden. Hvilken indflydelse vil coronaen få på aktiviteterne. Begge regnskaber viste positive tal. Erling fortalte om en succes med grupperabat og gruppetilmelding for medlemmer i de tilknyttede foreninger. Vi fik præsenteret en ny hjemmeside som sport92 (Rasmus Gjørret) har lavet. Her har motion og kultur fået sin egen rullegardin. Vi kan tilgå denne side direkte fra vores egen domæne www.motionogkultur.dk. Rasmus har kreeret det og vi skal så selv putte indholdet i. Tak for hjælpen Rasmus.