Palle Fløes vej 28, Hammerum, 7400 Herning
+45 2124 9664
info@sport92.dk

Nyheder indsat i dato orden

Foredrag efterår 2020

Foreløbig plan for foredrag for medlemmer, der er tilmeldt Efterårssæsonen.
Mandage kl. 15.15 i Kultursalen (ingen kaffe).
Kom i god tid, på grund af registrering, som vi er pålagt.
Vel mødt, medbring håndsprit, og HOLD AFSTAND!

Nu skal der bæres mundbind fra man træder ind på Bibliotekets og Hallens område og ind i Kultursalen, men ikke når man sidder ned.
Vi gør det vi kan med at overholde reglerne, håber I tager ansvar over for hinanden (afstand).
Huske at blive krydset af hver gang.

30 november Foredrag med Trine Alvilda, Vejle. “Livsglæde i medgang og modgang”.

7. december Ind under jul underholdning (og evt. fællessange?) ved Ole Jørgensen, Herning.

14. december Juleafslutning – Bankospil. Tilmelding på lister.

11. januar 2021 Opstart på 2021.

Onsdag 23 september

Orientering til medlemmer der er tilmeldt Efterårssæsonen. Orienteringen i fik i sidste uge holder ikke længere. Vi aflyser opstartsdatoen d. 28. september. Der er foreløbig ingen form for motion, på grund af antal. Vi afholder foredragsdelen (med afstand).for at holde liv i foreningen. Vi starter mandag den 5. oktober kl. 15.15, (ingen kaffe). Kom i god tid, på grund af registrering, som vi er pålagt. Udlevering og gennemgang af efterårsprogrammet, den er lavet før sommerferien med hensyn til foredragene.

Foredraget den 5. oktober. Fhv. Journalist på Skive Folkeblad Ole Tang. Han fortæller sit nyeste om de ”Vestjyske Originaler”.vi har haft ham for et par år siden, det her er så en fortsættelse af historierne.

Vel mødt, medbring håndsprit, og HOLD AFSTAND.

Hold øje med jeres mail der kan jo pludselig igen komme ændringer. Ring endelig hvis i har spørgsmål Mvh. Motion og Kultur Tlf. 97116323.

Generalforsamling Sport 92 og Motion og Kultur.
Anders Sørup 2020 08-14

27 var mødt op til den forsinkede generalforsamling. Ganske flot i det gode vejr. Erling og Anna aflagde beretning som bar præg af at omhandle ting som var sket for lang tid siden. Beretningerne bar også præg af lidt frygt for fremtiden. Hvilken indflydelse vil coronaen få på aktiviteterne. Begge regnskaber viste positive tal. Erling fortalte om en succes med grupperabat og gruppetilmelding for medlemmer i de tilknyttede foreninger. Vi fik præsenteret en ny hjemmeside som sport92 (Rasmus Gjørret) har lavet. Her har motion og kultur fået sin egen rullegardin. Vi kan tilgå denne side direkte fra vores egen domæne www.motionogkultur.dk. Rasmus har kreeret det og vi skal så selv putte indholdet i. Tak for hjælpen Rasmus.