Palle Fløes vej 28, Hammerum, 7400 Herning
+45 2124 9664
info@sport92.dk

Sport92’s aktiviter er lukket grundet Corona

Sport92’s aktiviter er lukket grundet Corona

Som du måske har læst på Sport 92’s facebookside, så fik vi lørdag sidst på dagen besked om, at Hammerum-Gjellerup Hallen har valgt at lukke fra søndag morgen kl. 08.00.

Det var ikke den udlægning bestyrelsen i Sport 92 havde af regeringens opfordring, som den blev givet på pressemødet fredag – det var heller ikke den udlægning, som stod i den mail, som jeg modtog fra DIF/DGI lørdag morgen.

Forundringen blev ikke mindre af, at mange andre haller i kommunen her mandag morgen stadig var åbne, og at de kommercielle fitness-/padelcentre også var, og stadig er, åbne.

Nuvel her mandag aften er de fleste, hvis ikke alle, haller i kommunen dog lukket. De kommercielle centre er dog stadig åbne.

Som sagt er det en beslutning, som er truffet hen over vores hoved og uden, at vi er inddraget, og som vi ikke kan gøre andet ved end at tage til efterretning.

Derfor er der ingen adgang til Sport 92’s indendørs aktiviteter i perioden søndag den 19/12 til og med tirsdag den 4/1-2022.

Som tidligere så har vi valgt at kompensere alle for de “mistede” dage. Som et plaster på såret, men også som tak for jeres bidrag til, at Sport 92 er kommet godt i gang igen efter sommerferien, og at vi ikke har været plaget af smittespredning, hvilket med den smittespredning, vi ser mange steder, kun kan være jeres fortjeneste, så forlænger vi gratis alle aktuelle medlemmer med abonnement til de berørte aktiviteter med 1 måned.

Medlemmer med et “spinning-only” abonnement får indsat 1/6 af det betalte kontingent på deres Sport 92-konto, og som automatisk vil blive brugt til betaling ved fremtidige køb af et abonnement i Sport 92.

Der er en del manuelt arbejde forbundet med denne kompensation, så hav lidt tålmodighed med at se resultatet. Jeg kan dog garantere, at alle bliver kompenseret som beskrevet.

Med ønsket om, at du må få en Glædelig Jul og et Godt Nytår sammen med en eller flere du har kær.

– og så håber jeg, at vi ses igen fra den 5/1 – eller før på Padelbanerne som stadig er åbne, og som vi stadig har et godt introduktionstilbud på.

/Erling